HABER .7 .COM son dakika haberleri
11 Tem 2008
HAVUÇLU REVANİve p.d.ç.s.e.26
p.d.ç.s.e.26 için arkadaşımhttp://www.kelebeklisaniyeler.blogspot.com/huriye gönderiyorum
MALZEMELER
*3 tane yumurta
*2 kahve fincanı sıvı yağ
*1 kahve fincanı toz şeker
*3 kahve fincanı yoğurt
*3 kahve fincanı irmik
*3 kahve fincanı un
*1 pakaet kabartma tozu
*1 paket vanil ya
*2 tane havuç
*üzeri için fındık
ŞERBETİ İÇİN
*3 su bardağı toz şeker
*3 su bardağı su
*yarım limon suyu
HAZIRLANIŞI
Yumurtalarımızı bir kaba kırıyoruz toz şekeri ekleyip mikserle çırparak yoğurt sıvı yağ ekliyoruz
daha sonra kaşıkla çırparak irmik un kabartma tozu vanilin ekleyip karıştırıyoruz 2 tane kabuklarını soyup rendelediğimiz havuçları ekliyoruz karıştırıyoruz tepsiye boşaltıp fırında pişiriyoruz toz şeker ve su limon suyu ile hazıladımız şerbeti kek ılık şerbette ılık olacak
şerbetimizi kekin üzerine boşaltıyoruz kekimiz şerbetini çekip soğuyunca istediğimiz şekilde keserek üzerine fındık serpiyoruz servise hazır oluyor hadi bakalım afiyetler olsun
YORUM EKLEMEDEN GEÇMEYİN OLURMU
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
22 yorum:
Canimcim bir iyi aksamlar demek için ugradim birde ne göreyim bir tarif sürpriz oldu benim için,harikasin balim,ellerine saglik revani sahane olmus hemde havuçlu hiç yapmadim ama eminim ki çok lezzetlidir super. Tekrardan katildigin için çok sagolasin,çoooook mutlu oldum canimsin yaa))tarifi aldim,seni kocaman optum kendine iii bak.
AYRICA : PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKIYOR..Yayına Hazırlayanlarhttp://nasibim.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/Sorumlu Müdür http://selmahlc.blogcu.com/Grafik Tasarım Düzenleme Yagmur İparSizde sununumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey adınızı sitenizin adresini dergide yer almasını istediğiniz tarifin adını tarifin link adresini göndermeniz yeterli olacaktır:)
Örnek isim: SEVİL SAHİN
Site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com/
Tarif : SALATAYARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/search/label/SALATA%20YARI%C5%9EMASI%20TAR%C4%B0FLER%C4%B0
Sevgili Rümeysa, canim cok tesekkürler güzel dileklerin icin, sagol var ol. Havuclu revaninde harika olmus, hic havuclusunu yapmamistim, nefis görünüyor, muhakak tadida harikadir, sevgiler....
merhaba canım..revani nefis görünüyor havuçlu kek kurabiye falan yaptım ama renavi denemedim.
ellerine sağlık sevgiler.
Eline sağlık canım,hayırlı cumalar diliyorum...Selamlar sevgiler..............
canım ellerine sağlık havuçlusunu ilk defa gördüm ama çok güzel gözüküyor.
harika oolmuş havuçlu revani ilk defa duydum vitaminli herhaldee :)
merhaba canım revani çok güzel görünüyor eline sağlık.hayırlı cumalar!..
ellerine saglik canim cok güzel olmus revani öpüldün canim...
Cok severim revaniyi hic denemedim ins.deneyecegim.Harika görünüyor,eline saglik canim.Hayirli cumalar.
selamlarimla,serap.
elinize sağlık çok güzel deneyeceğim
bloğunuz süper elinize sağlı
rukiye
Harika bir tatlı olmuş canım, ama hiç havuçlusunu yememiştim, böylesi de çok nefis olmuştur mutlaka, sevgilerimle öptüm canım...
Rümeysacım
Ellerine sağlık revanin hertürlüsünü çoooook seviyorummm
sevgiyle kal
mutlu haftasonları
PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda… YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ-3 ZEYTİNYAĞLILAR http://porselendemlik.blogcu.com http://selmahlc.blogcu.com http://birdemliksohbet.blogspot.com http://yoresellezzetler.bloggum.com tarafından hazırlanmıştır etkinliğimizin yeni sahibesi www.yapraksarma.blogcu.com olarak 10/7/2008 ile 10/08/2008 tarihleri arasında 30 gün boyunca ben yapacağım konumuz:ZEYTİNYAĞLILAR anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak… sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz… eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız yapmanız gereken şey; hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek örnek: isim:zeytinyağlı enginar dolması yöre adı:İzmir/ege yöresi buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde… iletişim:www.yoresellezzetler.bloggum.com unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdır önemli:son zamanlarda bloglarda yaşanan sorunlardan dolayı böyle bir önlem almayı uygun bulduk etkinliğimiz ayrıca http://www.yapraksarmayapraksarma.blogspot.com/adresinde de yapılacaktır… HEPİNİZİ EV SAHİBESİ OLARAK DAVET EDİYORUM.BENİ YANLIZ BIRAKMAYACAĞINIZI UMUYORUM .SEVGİLERİMLE
DAVETİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ YAPRAK SARMA
rümeysacığım çok değişik olmuş.havuçlusunu ilk kez duydum.ellerine sağlık canım
havuçlu revani hiç görmemiştim..ilginç olmuş.ellerine sağlık.slmlar
canım tatlın çok güzel görünüyor eline koluna sağlık.sevgiler canım
http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/
merhaba canım inanmayacaksın ama rüyamda senin bloguna giriyordum :))
hemen geldim bende ;))
revani harika görünüyor ellerine saglık kocaman sevgiler
cnm mrb
revani değişik ve güzel hiç havuçlusunu yemedim merak ettim şimdi doğrusu
ellerine sağlık
sevgiylekal
iyi haftalar
REVANİYİ ÇOK SEVERİM. HAVUÇLUSUNU HİÇ DENEMEDİM. AMA ÇOK LEZİZ OLDUĞUNA EMİNİM. ELLERİNE SAĞLIK CANIM. İYİ HAFTALAR DİLİYORUM. SELAM VE SEVGİLER....
denwyin bence harika oluyor
Yorum Gönder